Plavby MSC a Grand Prix F1 Formula 1 v sezóne 2024

Plavebná spoločnost MSC Cruises predĺžila svoju spoluprácu s populárnou svetoznámou značkou F1 / Formula 1®.  V roku 2024 je jedným z hlavných sponzorov Veľkej ceny Japonska v Suzuke a Veľkej ceny Emilia Romagna v talianskej Imole.

A vďaka tejto jedinečnej spolupráci majú klienti MSC Cruises možnosť priamo počas plavby sa zúčastniť pretekov GRAND PRIX QATAR AIRWAYS QATAR FORMULA 1.

Spojte si plavbu s neopakovateľným zážitkom z pretekov F1

V exkluzívnej spolupráci MSC Cruises ponúka okružnú plavbu spojenú s návštevou predposledných pretekov sezóny FIA Formula One World Championship™ v Dohe 01. decembra 2024.
Pri výbere jedného z dvoch* termínov 7-nočnej plavby v Arabskom zálive s nalodením sa v Dubaji alebo Abu Zabí môžete teraz zažiť vzrušujúci zážitok na týchto pretekoch Grand Prix. 

Jedná sa o týždennú okružnú plavbu na palube jednej z najnovších lodí flotily, MSC Euribia, s bohatou plnou penzí alebo s all inclusive vrátane wi-fi, pri výbere cenového modelu WINTER WONDERS ALL IN. Okrem dvoch dní v Dohe, Dubaji a Abu Zabí je na programe aj Manama v Bahrajne.

Termíny plavieb:

Fakultatívny výlet na preteky F1

K tejto plavbe je možné si rezervovať exkurziu Transfer & Access to Formula 1 Qatar Airways Qatar Grand Prix za 599 EUR / osoba.
Súčasťou tejto exkurzie sú transfery, panoramatické miesta v hlavnej rovinke mezinárodného okruhu v Dohe na Lusail International Circuit,  a exkluzívny prístup do Fan Zone.  Vďaka týmto výhodám sa fanúšikovia tohto adrenalínového športu môžu skutočne plne ponoriť do závodnej atmosféry a sledovať každý dramatický okamžik závodu. 

*Upozornenie: Exkurzia nie je k dispozícii pre hostí, ktorí sa naloďujú 1. decembra v Dohe. Pred pretekmi sú k dispozícii dva transfery.

VYHĽADAJ DALŠIE PLAVBY v termíne Qatar Grand Prix F1 v Dohe

Súvisiace články:

Source information, video and images: MSC Cruises.
The F1 FORMULA 1 logo, F1 logo, F1, FORMULA 1, FIA FORMULA ONE WORLD CHAMPIONSHIP, GRAND PRIX and related marks are trademarks of Formula One Licensing BV, a Formula 1 company.

Späť do blogu